Futsal İl müsabakalarında Süleyman Şah Ortaokulu'muz İl Üçüncülüğü derecesi kazandı;

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık.

Halter takımımız Birincilik, İkincilik ve Üçüncülük olmak üzere,  toplam 15 madalya kazanmıştır.

İftar programımızda bir araya geldik.

Kütüphaneler haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliğine katıldık.

Kalem projesi kapsamında  derece yapan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen şiir okuma yarışmasında  öğrencimiz  İl Birincisi olmuştur.

Bağımsızlığımızın sembolü "İSTİKLAL MARŞI"mız 103 yaşında

8. sınıf öğrencilerimize, 2. dönemde Yönlendirme ve okul tanıtımı rehberliği yapılmaktadır.

Kaliteli Eğitim Modeli (KALEM) projesi kapsamında; 8.sınıf öğrencilerimize,  Rehberlik servisimiz ve Koçluk grubu öğretmenlerimiz ile birlikte çiğköfte ikramında bulunduk.

Geleneksel Çocuk Oyunları Sahamızı oluşturduk;

Türkiye finallerine kalmaya hak kazanan güreşçi öğrencimiz Ali Salih Yücel;

2.dönem başı Öğretmenler Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Karne çocuk gelişiminin bir takip aracıdır.

Genclik ve Spor İl Müdürlügü tarafından düzenlenen Yüzme Müsabakalarında, Yıldızlar Kategorisinde yarışan Süleyman Şah Ortaokulu öğrencilerimiz takım olarak İl İkinciliği kupası almışlardır.