TÜM DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALAN CORANA VİRSÜNE KARŞI ALINAN TEDBİRLER KAPSAMINDA OKULUMZUN BÜTÜN BÖLÜMLERİ PERSONELİMİZ TARAFINDAN DETAYLI OLARAK DEZENFEKTE EDİLDİ. TEDBİR CORANAYI YENER.

Bugün okulumuzda sivil savunma kulübünün önderliğinde bir deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta, öğrencilere deprem sırasında nasıl davranmaları gerektiği , binayı boşaltma düzeni hakkında bilgi verildi.

Ara

Okulumuz 6 E sınıfı öğrencilerimizden Hayrunisa ÖZTÜRK ağır bir hastalıkla mücadele etmektedir. Hayrunisaya mücadelesinde destek olmak ,moral vermek, O'na sevgimizi göstermekamacıyla ziyaret ettik. Okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve sınıf arkadaşları ile beraber Hayrunisa'yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Geçmiş olsun Hayrunisa .Seni çok seviyoruz . Bir an önce iyileş ve okuluna dön , seni bekliyoruz.

Haz

İlimiz Merkezinde, 2019 yılında, 12. Sınıftan mezun olan öğrencilerin üniversitelere yerleştirilmesi ve 8. Sınıftan mezun olan öğrencilerin liselere yerleştirilmesi sürecinde, öğrencilere ilgi, yetenek ve kişilik özellikleri doğrultusunda bir üst öğrenim kurumuna geçişlerinde rehberlik yapılması ve bu süreçte verilecek tercih danışmanlığı hizmetlerinin belirlenen standartlar doğrultusunda yürütülmesi amacıyla, ilimiz merkezinde hizmet verecek olan Tercih Danışmanlığı Komisyonları ekte gösterilmiştir.

Haz

May

Okulumuzda düzenlediğimiz kermese katılım sağlayan bütün velilerimiz ve misafirlerimize  teşekkür ederiz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen "Eğitimde İşbirliği Protokolü" kapsamında ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuzda bilim fuarı açıldı. Bilim Fuarı nın açılışına teşrif eden İl milli eğitim yöneticilerimize,Eğitim Bir sen  Başkanına ve yönetim kuruluna , okul müdürü arkadaşlara ,velilerimize ve tüm misafirlere teşekkür ederiz.

Şbt

Toplum sağlığını korumak ve geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı´nın birlikte yürüttüğü proje kapsamında; Geçen yıl  okulumuzda yapılan denetimler sonucunda temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan okulumuz, Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştı.

Aynı projenin ikinci etabı kapsamında okulumuz beslenme dostu okul projessi kapsamında belge almaya hak kazanmıştır.

BİR KÜÇÜK OSMANCIK  VARDI KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLERİNİ ALDI.

Ara

Kas

okul öğrenci temsilcimiz Rabia İrem Korkmaz, okul kütüphanemize kitap bağışında bulundu . Kitapları teslim alan okul müdürümüz Yusuf Ayaz öğrencimize ve ailesine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Kas

Okul bahçemize öğrencilerimizin sıra düzeni ve oyun alanları çizgi çalışması yaptık.

May

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu; bilimsel eser ve çalışmaların sergilendiği Tübitak 4006 Bilim Fuarımız çok sayıda seçkin davetlinin, velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Bu fuarda öğrencilerimiz yaptıkları özgün çalışmalarını sergileme fırsatı buldular. Sergilenen çalışmalar bilim fuarımıza katılan misafirlerimiz tarafından büyük beğeni aldı. Teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür eder; başarılı çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Küçükler Futsal Turnuvasında okulumuz zorlu rakiplerini eleyerek finale kalma başarısını göstermiştir. Bu gün oynanan zorlu final maçında güçlü rakibimizle berabere kalmamız sonucunda maç penaltılara uzamıştır. Penaltı atışlarında oyuncularımız kaleyi isabet ettirerek 5 atıştan 4 tanesini ağlarla buluşturdular. Ancak kaleye isabet etmeyen bir atıştan dolayı müsabakaları il ikincisi olarak bitirdik.
Öğrencilerimizi ve onları müsabakaya hazırlayan Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Turhan hocamızı tebrik ederiz.  Ayrıca bu müsabakaların devam etmesi süresince Okul takımımızı her gün okuldan spor salonuna götürüp getirmede bize araç tahsis eden Adıyaman Belediyesi Ulaştırma Müdürü Sayın Metin DOĞAN´a ve destekleriyle her zaman yanımızda olan Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Hamza YEŞİLYURT´a teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri başkomutan Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın emri ile gerçekleştirilen Zeytin Dalı harekatına katılan Mehmetçiklerimize destek vermek ve onlara duydukları sevgilerini ifade edebilmek için yazdıkları mektuplarını postaya verdiler. Öğrencilerimizin vatan aşkı mahalle sakinlerinden de alkış aldı. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz ve tebrik ediyoruz.