Genclik ve Spor İl Müdürlügü tarafından düzenlenen Yüzme Müsabakalarında, Yıldızlar Kategorisinde yarışan Süleyman Şah Ortaokulu öğrencilerimiz takım olarak İl İkinciliği kupası almışlardır.

ÇEDES kulübümüzle Şehit Serkan Sayın'ın taziyesinde bulunduk.

Güreşçi Öğrencilerimizden 3 İl Birinciliği, 3 İl İkinciliği ;

Öğrencimiz Yusuf Mirza Dagkan, Kickboks  spor dalında İl Birinciliği derecesi kazanmıştır.

Ara

Eğitime Değer Platformu Adıyaman Yönetimi okulumuza teşrif ettiler.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası kutlandı.

Ara

Okul Akademik Başarı Değerlendirme Kurulumuzla aylık olağan toplantımızı gerçekleştirdik.

Ara

Süleyman Şah Ortaokulu öğrencilerimize, Güvenli Trafik Eğitimi verildi.

Cumhuriyet'imizin 100.Yıl etkinliğindeyiz.

Süleyman Şah Ortaokulumuz okul bahçesi ve müştemilatı temizliğini yaptık.

Ekm

Filistin'deki saldırılarda çocuklar başta olmak üzere hayatını kaybedenler için,  Süleyman Şah Ortaokulumuzda  saygı duruşunda bulunduk.

Ekm

2023-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik.

Okulumuz Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşu nedeni ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuz kütüphanesini zenginleştirmek amacıyla "Bir Kitap Bir Yaşam" sloganıyla başlattığımız kitap bağışı kampanyamıza, okulumuz Türkçe öğretmenlerinin gayretli çalışmaları sonucu kütüphanemize yaklaşık 1000 kitap daha kazandırıldı. Kitapları teslim alan Türkçe zümresi koordinatör müdür yardımcısı Mehmet Bıçak "bu güzel çalışmanın diğer zümrelere de örnek olması dileğiyle teşekkür ediyorum" dedi.