Ekm

Okulumuzun 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Veli Toplantısı ve Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Okulumuz Çok Amaçlı Toplantı Salonunda Yapıldı.Toplantının Açılış Konuşması Okul Müdürümüz Sayın Yusuf AYAZ Tarafından Yapıldı. Toplantıya Bütün Öğretmenlerimiz ve Velilerimizin Büyük Bir Çoğunluğu İştırak Ettiler. Toplantıda Belirtilen Gündem MAddeleri Müzakere Edilerek Kararlar Alındı. Velilerimizin Dilek ve Temennileri Değerlendirilmek Üzere Alındı. Okul-Aile Birliği Başkanımız Sayın Hamza YEŞİLYURT Genel Kurula Hitap Ederek Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgiler Verdi.Daha Sonra Toplantıya Sınıflar Bazında Sınıf Rehber Öğretmenleri Başkanlığında Devam Edildi.Toplantıya Katılım Sağlayan Bütün Duyarlı Velilerimize Teşekkür Ederiz

Ağu

Okulumuz Yeşilyurt Ortaokulu ile Tekel 75. Yıl İlkokulu Valilik Kararı ile Karşılıklı Olarak Yer Değiştirmiştir. Yine Valilik Makamının Olurları ile Okulumuzun Adı ´´SÜLEYMAN ŞAH ORTAOKULU´´ Olarak Değiştirilmiştir.

May

Sanatsal Etkinlikler Çerçevesinde Drama Dersi Öğretmeni Gültekin İlyas EREK Yönetmenliğinde 6. Sınıf Öğrencileri Tarafından Sergilenen Tiyatro Gösterileri Büyük Beğeni Topladı.Gösterileri Öğrenci Velilerimiz ve Okul Personelimiz İlgiyle İzledi.Emeği Geçen Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Eder, Gösterilerin Geleneksel Hale Gelmesini Dileriz.

May

Okul-aile birliği başkanımız Sayın Hamza Yeşilyurt´un girişimleri neticesinde hayırseverler Sayın Hüseyin Doğanay, Fesih Almaz ve Taha Güneş beyefendiler tarafından okulumuza çeşitli spor malzemeleri yardımı yapıldı. Okul müdürümüz Yusuf Ayaz yaptığı açıklamada "Sayın okul-aile birliği başkanımıza ve kıymetli hayırseverlere eğitime verdikleri önem ve duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ederiz"dedi.

23 Nisan´ı Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimizin Etkin Katılımı İle Birbirinden Eğlenceli Yarışmalarla Tam Anlamıyla Bayram Havasında Kutladık.YAŞASIN 23 NİSAN!!!

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Okullar Arası Atıcılık Yarışmalarında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet TURHAN Yönetiminde 3 Tane İl Birinciliği, 1  Tane de İl Üçünçülüğü Derecesi Yapan Öğrencilerimiz Bu Büyük Başarıları İle Gurur Kaynağımız Oldular.

"Gün Sporla Aydın Projesi" Kapsamında Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimiz İle  Okul Bahçesinde Sabah Sporu Yaptık.

Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Orhan ÇELİK, EDEP Projesi Kapsamında Okulumuz Öğrencilerine Öğretmenlik Mesleğinin Tanımı ile İlgili Seminer Verdi.

7. sınıf öğrencimiz Beyzanur ATEŞ Adıyaman İl Birincisi oldu.

Kas

2. denemede dereceye giren öğrencilerimize Okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz tarafından madalya verildi.

Kas

Okulumuzda Yürüttüğümüz  Proje Kapsamında,Okul İdarecilerimiz Ve Bütün Öğretmenlerimiz ile Hergün 3. Teneffüsü Öğrencilerimizle Beraber Yapıyoruz.