Yüzme Takımımızdan İl İkinciliği

Genclik ve Spor İl Müdürlügü tarafından düzenlenen Yüzme Müsabakalarında, Yıldızlar Kategorisinde yarışan Süleyman Şah Ortaokulu öğrencilerimiz takım olarak İl İkinciliği kupası almışlardır.

Genclik ve Spor İl Müdürlügü tarafından, Belediye yüzme havuzunda düzenlenen Yüzme Müsabakalarında, Yıldızlar Kategorisinde yarışan Süleyman Şah Ortaokulu öğrencilerimizden Muhammet Emirhan Pulat,Batın Eymen Er, Abuzer Arslan, Yiğitcan Bakır; takım olarak yarışıp İl İkinciliği kupası almışlardır. Ela Saglam ile Sıddıkcan İzci ögrencilerimiz de ferdi yarışıp,  İl Birinciligi ve İl İkinciliği  madalyaları almışlardır. Tüm öğrencilerimizi ve çalışmaları yürüten Beden Eğitimi öğretmenimz Semra Çelik'i tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 16.01.2024 12:22 - Görüntülenme: 64