ADIYAMAN / MERKEZ - Süleyman Şah Ortaokulu

Kitap Bağışı Kampanyası

Kütüphanemizi zenginleştirmek için 'Bir Kitap, Bir Yaşam' sloganı ile "Kitap Bağış Kampanyası" düzenliyoruz. Çocuklarımızın hayallerini, ufuklarını ve dünyalarını renklendirmek için kitap bağışlarınızı bekliyoruz.

17-01-2022

Bakanlığımızca yürütülen 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesi kapsamında, Süleyman Şah Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından okulumuzdaki kütüphane kurulumu tamamlanmıştır.

10-14 Yaş Grubu Okuma Kitaplarını, Türk ve Dünya Edebiyatı Klasiklerini, Bakanlığımızca Tavsiye edilen kitapları, Tübitak Popüler Bilim Yayınlarını tercih ederiz.

Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla duyurulur.

Yayın: 17.01.2022 - Güncelleme: 17.01.2022 12:21 - Görüntülenme: 175